Eerlijk en klantgericht advies
Alles onder één dak met één aanspreekpunt.
Dé showtuin in de regio
1600 m2
Ruim aanbod
Binnen- en buitentegels

Onze openingstijden

Maandag
09.00 - 17.00
Dinsdag
09.00 - 17.00
Woensdag
09.00 - 17.00
Donderdag
09.00 - 17.00
Vrijdag
09.00 - 17.00
Zaterdag
09.00 - 16.00
Zondag
Gesloten

Over Dijkmans Bestratingen

Dijkmans Bestratingen is uw specialist voor totaalprojecten. Van ontwerp, levering van alle materialen tot uitvoering van uw project. Vanuit onze 1600 m2 showtuin tonen wij u graag de vele mogelijkheden in sierbestrating. Door onze jarenlange ervaring met zowel het aan- en verkopen, als het verwerken van de diverse bestratingsmaterialen, kunnen wij u perfect voorzien van een eerlijk advies, gericht op uw wensen.

Door rechtstreekse inkoop bij onze betrouwbare fabrikanten, kunnen we u daarnaast voorzien van een uitgebreide, kwalitatieve collectie die u niet op iedere hoek treft. Van een klassieke betontegel of authentiek gebakken bestrating tot een enorme natuursteen of keramische terrastegels, voor de scherpste prijzen – bij ons maakt u gemakkelijk een keuze!

Buiten is het nieuwe binnen! Betrekt u graag uw terras en bestrating bij de woning? Wij bieden een groot aanbod van combinaties binnen- en buitentegels.

 

Referentie Dikkenberg Beton

Als familiebedrijf herkennen wij de korte lijnen, klantgerichtheid en flexibiliteit van Dikkenberg beton en beschouwen wij de samenwerking als zéér prettig.

Dealer worden

Wij streven naar naar een sterke samenwerking met onze dealers, waarbij kwaliteit en service voorop staan. Wil jij aansluiten als dealer? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.