Op voorraad
Ecologische tuinmaterialen direct leverbaar
Duurzame materialen
Wij kiezen voor duurzame bestratingsmaterialen
Deskundig advies
Voor en tijdens de uitvoering van het project

Onze openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur
Dinsdag
08:00 - 17:00 uur
Woensdag
08:00 - 17:00 uur
Donderdag
08:00 - 17:00 uur
Vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Ecologische tuinmaterialen

EkoGarden is dé specialist in ecologische tuinmaterialen voor het aanleggen en onderhouden van een duurzame tuin, schoolpleinen en de buitenruimte van bedrijven. Het assortiment van EkoGarden kenmerkt zich door ecologische en biologische producten om tuinen en daken natuurlijker en groener te maken. EkoGarden houdt rekening met de puurheid van producten en helpt bij het maken van een duurzame keuze in de aanschaf. Denk dan bijvoorbeeld aan duurzame betontegels, keramische tuintegels, waterbuffersystemen, groendakpakketten, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën en CO2-verlagend siersplit en zand.

Onze afnemers

Afnemers zijn hoofzakelijk consumenten, hoveniers en tuinarchitecten die heel bewust kiezen voor een duurzame variant in plaats van standaard producten. Ecologische producten van EkoGarden zijn bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar of duurzaam geproduceerd. Steeds vaker wordt er bij de aankoop van tuinmaterialen gekozen voor een ecologisch verantwoorde oplossing en daarover geeft EkoGarden je vrijblijvend advies.

Referentie Dikkenberg Beton

Binnen het assortiment van EkoGarden zijn de Oud Hollandse betontegels en elementen van Dikkenberg Beton opgenomen. Duurzaam geproduceerde betontegels waarin 50% gerecycled beton verwerkt is. Dit is een perfect voorbeeld van de duurzame gedachte die EkoGarden doortrekt in het eigen productassortiment, maar ook in de samenwerkingen.

 

Dealer worden

Wij streven naar naar een sterke samenwerking met onze dealers, waarbij kwaliteit en service voorop staan. Wil jij aansluiten als dealer? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.