Inspiratieruimte
Ontdek de mooiste materialen in onze ontwerpstudio in Burgum
3D ontwerp
Ervaar jouw toekomstige tuin in 3D
Van A tot Z
MVK Design kan het gehele traject verzorgen van ontwerp tot realisatie

Onze openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Over MVK Design Stijlvolle Tuinen

MVK Design ontwerpt en realiseert jouw droomtuin. In onze tuinontwerpstudio helpen wij jou om je droomtuin al te ervaren en te ontdekken, voordat er überhaupt een schep in je tuin wordt gezet. Wij ontwerpen, visualiseren en laten je ontwerp tot leven komen in onze inspiratieruimte.

Denk hierbij aan een ruim aanbod in materialen en een 3D visualisatie van jouw tuin! Je gaat het echt ervaren, alsof je al door je eigen tuin heen loopt, terwijl je nog in onze ontwerpstudio staat. Maar niet alleen het ontwerp ga je ervaren, ook het materiaal. Hoe voelt het, welke structuur heeft het en hoe komt dat terug in de tuin? Tegels kiezen vanaf een plaatje, daar doen we niet aan. Je ontdekt de materialen gewoon bij ons in de studio, zo maken we de ervaring compleet.

Referentie Dikkenberg

We hebben al jaren een samenwerking met Dikkenberg Beton en dat is niet voor niets. Dikkenberg is een prettig bedrijf, klantgericht en denken graag met je mee in oplossingen! Het assortiment is ruim en de kwaliteit erg goed.

Dealer worden

Wij streven naar naar een sterke samenwerking met onze dealers, waarbij kwaliteit en service voorop staan. Wil jij aansluiten als dealer? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.