500 m2 showroom
Te vinden langs de N300 in Kerkrade
Prijs/kwaliteit
Luxe tuinproducten tegen een goede prijs
Snelle levering
Inclusief mogelijkheid om producten te laten leggen en/of plaatsen

Onze openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
13:00 - 18:00
Woensdag
13:00 - 21:00
Donderdag
13:00 - 18:00
Vrijdag
13:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Jarenlange ervaring

Jarenlang hebben wij praktijkervaring met het aanleggen van allerlei soorten bestratingen, betonelementen, erafscheidingen en waterafvoer. Tijdens deze jaren hebben wij ondervonden hoe belangrijk de kwaliteit van de gebruikte materialen is. Zo is vervolgens het idee ontstaan voor ZOLUUX: een winkel met kwalitatief goede producten voor de tuin, met een luxe uitstraling, tegen een goede prijs. Zowel online met behulp van een webshop, als offline door middel van een showroom waar u de materialen kunt bekijken. Daarnaast bieden wij een mogelijkheid om de door u gekozen producten te laten leggen en /of plaatsen.


Showroom

Onze showroom van 500 m² is te vinden langs de N300 in Kerkrade. Hier vindt u ons assortiment wat te koop is in onze webshop. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt op uw gemak onze producten komen bekijken. Ook met slecht weer is het aangenaam vertoeven, aangezien onze gehele collectie overdekt te bekijken is.

 

Dealer worden

Wij streven naar naar een sterke samenwerking met onze dealers, waarbij kwaliteit en service voorop staan. Wil jij aansluiten als dealer? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.